Det er litt sent å ønske godt nyttår, ettersom vi allerede er i mars. Men det er på tide å fortelle litt om alt som foregår for Felloni Spekehus i det nye året. Nå har du gumlet våre gode salamier og salsiccie i hele fjor, og lurer kanskje på hva som kommer nå. Enda flere godsaker fra spekehuset vårt, vi garanterer at det blir smakfult.

Vi har slengt oss på et konsept som heter Rekoringen. Rekoringen startet opprinnelig i Sverige og ligner på bondens marked. Her kan varer bestilles via facebook og hentes på stedet hvor markedet blir arrangert. Dette er enkelt og praktisk og bringer sammen lokalprodusenter på en fin måte. Vi leverer alle produkter på denne måten. Les mer om rekoringen her: http://www.smabrukarlaget.no/norsk-bonde-og-smabrukarlag/matnyttig/reko-ring-premierefest/

Våren bringer med seg nye sesongprodukter. Vi lager nå en ny type salsiccia med grønnkål. Gled deg, det smaker helt nydelig! En fersk og god pølse med grønnkål. Grønnkålen kan høstes sent på vinteren og er en robust grønnsak som tåler frost. Grønnkålen står hele vinteren og kan høstes på våren når det har kommet nye skudd. Den får bare en god sødme av å stå ute om vinteren. Et varmende, mettende og utrolig næringsrikt vårtegn.

Vi har en ny salami fast i vår portefolio, den heter Montanaro som betyr fra fjellene og er vårt navn på en typisk Soppressata salami fra sør-Italia. En litt grov salami som bugner av god smak. Den er avlang i formen og ganske stor. Den ser kanskje ikke helt ut som salamien vi kjenner her i Norge. Den er krydret med chili, men ikke sterk, bare litt behagelig pikant. Dette kommer du til å elske hvis du allerede er salamientusiast.

Det er snart vår, det er lysere tider. Vi ser frem til å glede dere med våre nye og spennende produkter!

Jo, en ting til! Vi har et nytt større prosjekt i år. Som handler om spekeskinke. Vi kommer ikke til å si så mye om det nå. Men vi vet. At det blir helt fantastisk. Så inntil videre sier vi bare: en smakfull fortsettelse følger...

fotografen Alexander Qvale Gilje

fotografen Alexander Qvale Gilje