I forbindelse med årsavslutningen og de gode resultatene, synes jeg det er verdt å si noen ord om Felloni Spekehus.

Pasta-27.jpg

I 2017 har selskapet skapt verdier godt over forventningene.Vi har klart å holde en god grad av effektivitet i produksjonen. Vi er svært fornøyde med alle som har jobbet for oss og deres engajement har vært et bevis på at teamet forsterkes over tid.

Det økonomiske viser et resultat som ble dobblet i forhold til tidligere periode mens marginene holdt seg gjennomsnitlig stabile. Dette har vi gjort ved å fortsette vår opprinnelige strategi, nemlig det å levere kvalitetesprodukter og tilpassede etter-salg oppfølginger til våre kunder.

Veksten vi opplever er hovedsakelig på grunn av en utvidelse av kundeportfoljoen vår, dette har i stor grad skjedd gjennom "word of mouth".

DSC04337.jpg

I 2018 skal vi fortsette å levere kvaliteten vi lover med en større portfoljo av produkter. Av produktene som vi skal satse på fremover er Speck, en italiensk skinke uten bein som er flat i fasongen, montanaro salami som er en større grovere salami og en tradisjonell skinke. Den siste skal lages i samarbeide med en gård.

Vi ser positivt på utfordringene som 2018 vil bringe av produksjon og nødvendige forberedelser etter Kaizen filosofien.

Takk for nå.

Hilsen Andreas Kleven-Felloni