Felloni Spekehus er heldige som har blitt en del av det store nettverket i Regional Matkultur Oslofjord fra 2017.

Dette betyr for oss være medlem sammen med restauranter, kafeer, hoteller, delikatesse- og gårdsbutikker, og andre små matprodusenter i fylkene Østfold, Akershus, Oslo og Vestfold. Dette er en fin mulighet til å synliggjøre våre produkter og historiene bak det som driver og inspirerer oss. Samtidig er dette en kommunikasjonskanal for oss til å kunne dele felles interesser. 

Vi ønsker selvfølgelig at våre produkter skal være tilgjengelige rundt der vi produserer dem og vi velger bevisst, så godt vi kan i produksjonen, råvarene fra andre små produsenter slik at pengene i størst grad forblir inne hos småskalaprodusentene.

Vi kjenner også igjen i andre det ekte engasjementet som betyr å drive en liten bedrift. Vi håper at vi kan bidra til å skape mangfoldighet av kvalitetsprodukter som av mange er svært savnet på markedet.

  

Comment