Salsiccia Calabrese er en tradisjonell pølse med paprika og tørket chilipepper. Dette er en litt pikant pølse som har røtter i Syd-Italia, nærmere bestemt Calabria. Denne regionen ligger på selve "tåen" av den italienske halvøya. Pølsene herfra finnes både i speket og fersk variant. Denne salsicciaen er fersk og kan spises som en rett i seg selv, eller den kan brukes som ingrediens i sauser, gratenger og lignende.

Tenk deg den gode fete kjøttsmaken toppet med litt sting fra chilien og litt sødme fra paprikaen rett fra grillen nå når høsten har kommet. Dette er et grillprodukt som krever lite ferdigheter, og til tross for det smaker det helt nydelig. Jobben med å foredle råvarene har Felloni spekehus gjort for deg, alt du trenger er å legge den på grillen.

Et anbefalt tilbehør kan være noe frikst og lett, for eksempel en potetsalat, eller en egen vri som vi i spekehuset liker godt: Radicchio eller Endivia skåret i to som har ligget litt på grillen med litt olivenolje til. Radicchioen er en rødfarget og litt bitter salat. Endivie har gule eller lys grønne topper og smaken er krydret og bitter. De passer perfekt til disse kraftige pølsene.

Kjenner du at det rykker i foten når vi forteller deg dette? Bestill Salsiccia Calabrese fra Felloni Spekehus til grillingen i høst. Det kommer til å bli en smakfull suksess.