Endelig er vi tilbake på internettet med våre produkter. Vi har en alle tiders nettbutikk med god informasjon og fine bilder av varene. Nå når vi er godt inne i vårsesongen, selv om koldtbordene kanskje ikke er helt på høyden i år med tanke på pandemien, så er spekemat og grillmat alltid en favoritt.

Grillen har allerede tatt veien ut på plattingen hjemme eller på hytta. Gleden er stor, ja endelig kan man stå der med grillklypen og kose seg. Vi har noen produkter som gir en grillopplevelse av det helt eventyrlige slaget. Dette kan bestilles fra vår butikk og hentes på våre pickup-steder (hjemlevering skal vi å få til snart, men har det ikke per idag). Blant våre produkter finner du nå selve kongen av italiensk grillmat -Porchetta. En frisk fennikelkrydret rull av svin med svor som kan tilberedes i ovn eller på grill. Her er det duket for helaften.

AQQ_0306.jpg

Salsicciaene, en klassiker hos Felloni, kommer i mange varianter. Les litt om de forskjellige og prøv deg frem. Disse ferskpølsene kan brukes på mange måter. Du kan grille dem hele, eller bruke som kjøtt i lasagne, på pizza eller i sauser. I tillegg til ferske pølser og porchetta har vi selvfølgelig alle de gode spekeproduktene i utvalget. Guanciale, prosciutto, nduja, salami, cappocolo. Nduja på pizza, det går rett hjem. Les mer om våre produkter på nettsiden og i nettbutikken for mer inspirasjon og matglede.

Ta den virtuelle handlevognen og se deg rundt i vårt utvalg. Vi håper og tror du vil la deg friste.

Vi i Felloni spekehus ønsker alle en god og smakfull sommer!