Et tilbakeblikk på 2017

Et tilbakeblikk på 2017

I forbindelse med årsavslutningen og de gode resultatene, synes jeg det er verdt å si noen ord om Felloni Spekehus.

Sesongprodukt: Salsiccia med grønnkål

Sesongprodukt: Salsiccia med grønnkål

Vi  utvider familien av våre ferske pølser av rent svinekjøtt med en lett kryddret salsiccia laget av svart pepper Sarawak og grønnkål.

Vi søker hentepunkter på Vestkanten i Oslo

Vi søker hentepunkter på Vestkanten i Oslo

Vi ønsker å gjøre produktene våre tilgjengelige for flere kunder på grunn av økt etterspørsel. Vi søker derfor etter butikker eller restauranter som kan være interesserte i å samarbeide.

Kurs om matlaging med Guanciale på Nes Kulturhus

Kurs om matlaging med Guanciale på Nes Kulturhus

I forbindelse med 5. utgave av Matfestivalen Brød & Cirkus skal Felloni Spekehus holde et lite intimt kurs om Guanciale og hvordan den kan tilbredes i noen tradisjonelle retter.

Nytt hentepunkt hos Siste Sang Bryggeri

Nytt hentepunkt hos Siste Sang Bryggeri

Det blir nå mulig å hente varene som er bestilte gjennom nettbutikken på Siste Sang Bryggeri på Grønland. Vi utvider våre hentepunkter for å gjøre våre spekeprodukter tilgjengelig for flere kunder.

Høstsesongen byr på Porchetta

Høstsesongen byr på Porchetta

Høsten er rett rundt hjørnet og vi kan nesten ikke vente med å lage Porchetta. Vi som kommer fra Roma vet at det ikke finnes noe bedre festmat enn Porchetta, og nå lager vi den klar til å bestilles.

Smakfulle nyttårshilsener fra Felloni Spekehus!

Smakfulle nyttårshilsener fra Felloni Spekehus!

Et nytt år står for døren og for oss betyr det to ting: nye og spennende muligheter, og samtidig fortsette å dyrke vår lidenskap for mat slik vi alltid har gjort. Her er noe av det som skjer som vi syns er ekstra spennende...

Leo Ragno - Carcasse

Comment

Leo Ragno - Carcasse

Vi har vært heldige og fått tillatelse til å bruke et verk av en veldig talentfull italiensk kunstner Leo Ragno. Bildet heter Carcasse fra 2013 og det er brukt på våre hjemmesider i seksjonen Historie.

Comment