Pasta all'amatriciana

Pasta all'amatriciana

Laziodistriktet er midten av Italia, selve kneskålen på støvelbenet. Et frodig område rikt på kultur og tradisjoner. Dette er en av paraderettene fra dette området, og er sammen med  alla Carbonara kjent som de to baconbaserte sausene i pastaverdenen men…

Fløtegratinerte poteter med salsiccia Calabrese.

Fløtegratinerte poteter med salsiccia Calabrese.

Nordmenn har alltid vært glad i fløtegratinerte retter, tør jeg påstå. Her kommer en helt norsk potegrateng med fløte. Men vi i Felloni Spekehus har laget en egen vri på den.

Penne med salsiccia og fløte

Penne med salsiccia og fløte

Nordmenn spiser sikkert kilometervis med pølser i året. Og det heller oftest mot wiener eller grill. Men nå har pølsearenaen blitt utvidet til nytte for alle.

Salsiccia- og brokkoligrateng

Salsiccia- og brokkoligrateng

Her er nok en måte å anvende Felloni Spekehus sine salsicciaer på. Gratengen er en enkel og hverdagsslig rett i Norge, men opphavet, eller i hvert fall ordet «gratin» er fransk.